Stevige Stof gezocht om draagzakken van te naaien

door Femke Steensma
Gepubliceerd: 10 oktober 2017 (2 weken geleden)

Stichting ‘Because We Carry’ zoekt weer draagzakken voor gestrande vluchtelingen op Lesbos. Wij gaan met een groep enthousiaste dames draagzakken naaien voor de vluchtelingen. We hebben hiervoor een Facebookpagina ‘Dragers voor Griekenland’ aangemaakt. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen doneren. Tijd, stof, gespen, band, geld, draagzakken… Alle beetjes helpen.

Inmiddels is er kosteloos een patroon voor een draagzak beschikbaar gesteld door ‘Kopango’. Ook kun je bij www.Fezys.nl pakketjes met de benodigdheden (gespen, schuim, band) voor de draagzakken kopen tegen inkoopsprijs. Veel mensen hebben al draagzakken, stof en draagdoeken gedoneerd.

Ik ben zelf nog op zoek naar stevige stof (draagdoeken, linnen, canvas, jeans (géén stretch!)) om een aantal draagzakken te kunnen naaien voor de groep. Wie duikt voor mij de lapjeskast in op zoek naar stof? Voor 1 draagzak heb ik 80 cm stof van 140 cm breed nodig. Maar alle beetjes helpen! Door verschillende kleinere lapjes te combineren kunnen we ook mooie patchwork draagzakken naaien.

Als je ook wilt helpen of meer wilt weten stuur gerust een berichtje of word lid van onze Facebook pagina. Alvast hartelijk bedankt.

https://facebook.com/groups/368576766908701