Dierenartsenpraktijk Reduzum – Grou

dierenartsenOedsmawei 13, 9001 ZJ Grou
0566 60 14 64 / 60 14 39
info@dierenartsgrou.nl
www.dierenartsgrou.nl


De Dierenartsenpraktijk Reduzum – Grou is van oudsher een eerstelijns gemengde praktijk voor zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren in het hart van Fryslân. Van oorsprong werd er praktijk gevoerd vanuit Reduzum; tegenwoordig staat het centrum in Grou. Een zestal dierenartsen runt deze praktijk met bezieling, kwaliteit en dienstbaarheid hoog in het vaandel. Onze praktijk is goed te vinden, makkelijk bereikbaar en zeer toegankelijk. We doen ons uiterste best om uw huisdier(en) gezond te houden of beter te maken.  Kijk gerust verder op deze site die nog volop in opbouw is. Als u vragen heeft staan we u graag te woord. Of komt u langs op één van onze spreekuren voor nadere kennismaking. We zullen u en uw huisdieren met genoegen ontvangen en staan tot uw dienst.

Minstens éénmaal per maand wordt er een Bistedokter geschreven die in ‘Middelpunt’ en de diverse dorpskranten wordt gepubliceerd. Hierin worden vaak actuele zaken te berde gebracht. Meestal staan hierin honden of katten centraal, maar ook andere diersoorten komen geregeld aan bod. Aan de hand van leuke, lastige of merkwaardige patiënten die in de praktijk over de vloer komen worden behandelingen nader toegelicht of noviteiten geïntroduceerd. Daarbij wordt discretie betracht, doch de anekdote niet geschuwd. De nieuwste afleveringen zijn ook vaak op deze site te vinden.

Telefonisch spreekuur voor het aanvragen van visites, het bestellen van medicijnen en informatie: maandag t/m zaterdag van 8.00 – 9.30 uur.

Open spreekuren gezelschapsdieren:
Maandag t/m vrijdag: 13.00 – 14.30 uur en 17.00 – 18.00 u.
Daarbuiten uitsluitend op afspraak.

Openingstijden van de balie gezelschapsdieren:
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.00 uur en zaterdag 8.30 – 9.30 u.

Voor spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar!

Hernieuwde kennismaking