Versmarkt Reduzum

Marktmeester: Fetze Tichgelaar
sakeklub.rfi@gmail.com

Volg ons op Facebook


 


Start versmarkt 🍔🥐🧀

Aanstaande vrijdag 31 augustus is er weer versmarkt. MAAR…deze wordt gehouden op de avond i.p.v. middag. Tussen 18.30 uur en 21.30 uur zijn: Puer, Frederika`s taarten en sa en Pieter Brandsma aanwezig.

De versmarkt wordt gehouden op de Haedstrjitte tijdens de kofferbakverkoop van de merke. Daarom wordt deze gehouden op de Haedstrjitte. Tot dan!

 


Versmarkt Reduzum Zoals iedereen wel weet is er vanaf vrijdag 30 maart j.l. weer elke vrijdagmiddag van 2 tot 5 uur een markt op de Haven in Reduzum. Er zijn diverse verse, eerlijke producten te krijgen en een aantal inwoners hebben dan ook al eens even een kijkje genomen op deze markt. Ook (buitenlandse) gasten en de tuktuktour uit Akkrum weten onze markt te vinden. Daar zijn wij, als organiserende Sakeclub, in samenwerking met marktmeester Fetze Tigchelaar, marktcommissielid Marjan de Jager en de marktkooplui, natuurlijk ontzettend blij mee. Ook zijn wij erg blij met de ploeg vrijwilligers die per toerbeurt even helpen om de kramen op te bouwen en af te breken. Mannen, nogmaals bedankt!

 

De eerste keren was het mooi weer, en het terras van Jeroen was regelmatig goed bezet. En dat geeft natuurlijk veel gezelligheid én gelegenheid om even bij te praten onder het genot van een bakje koffie en een lekkere koek.

Bon
Op 11 mei en 15 juni hebben we de moederdagmarkt en de vaderdagmarkt. Op deze markten zijn alle aanbieders aanwezig. Voor deze markt hebben we ook nog een aantrekkelijke aanbieding, opnieuw in de vorm van een bon, te besteden op één van deze twee markten. De keuze is aan u!

Stormruiter
Op de markten van 29 juni en 6 juli krijgt u bij elke bestede €5,- een lot, waarmee u 2 kaarten voor de Stormruiter kunt winnen. De winnende lotnummers zullen op Reduzum.com bekend gemaakt worden en op onze Facebookpagina, waar ook elke week de aanbiedingen en bijzonderheden van de markt te vinden zijn. Tot ziens op de markt!


Vrijwilligers gezocht

Voor het opbouwen en afbreken van de kramen van de versmarkt zoeken wij vrijwilligers die, bij toerbeurt, marktmeester Fetze Tigchelaar willen helpen. Het gaat om twee keer een half uurtje, om ong. 12.30 en om 17.00 uur.
We hopen op veel aanmeldingen (degrootenko@hetnet.nl, bel 0616608393, of meld het bij Fetze) waardoor het aantal keren dat iemand even helpt dan beperkt blijft tot een paar keer.


Doorstart Versmarkt in Reduzum!

Vanaf vrijdag 30 maart (Goede Vrijdag)  zal er elke vrijdagmiddag van 2 tot 5 uur weer een versmarkt gehouden worden  op de Haven in Reduzum. Op deze kleine, maar ontzettend gezellige markt zullen diverse verse, eerlijke producten te krijgen zijn.

Kaphûs is natuurlijk ook open en  bij Tribulet staan de deuren open om  een kijkje te nemen wat voor moois daar  gemaakt wordt en verkrijgbaar is. Café Bar de Welp heeft het terras open en de koffie staat klaar.  Tevens zal er bij mooi weer een terras bij de markt zijn.

 

Al met al is de markt een heel mooi moment om de week af te sluiten én wat lekkers voor het weekend te halen. Er zullen ook dit jaar een aantal vaste kramen zijn (b.v. brood en banket, groente en fruit, spek en worst,) maar er zullen ook een aantal ondernemers (met b.v. vis, wijnen, honing

e.d.) wisselend aanwezig zijn op deze markt. Op de eerste markt zullen alle aanbieders aanwezig zijn, zodat u kunt zien wat er zoal te krijgen zal zijn de komende tijd.

Op de Facebookpagina Versmarkt Reduzum is elke week te zien wie er op de markt zullen staan, en wat de aanbiedingen van de week zullen zijn.

Voor alle lezers van de Linepraet is er ook dit jaar een speciale actie: voor elk LP-adres een tegoedbon!

Met het inleveren van deze bon krijgt u op 30 maart €5,- korting op een aankoop bij een van de deelnemende ondernemers. Uit alle ingeleverde bonnen maken twee mensen nog kans op een mooi markt-pakket.

Wij hebben er weer zin in, u ook?