Versmarkt Reduzum

Marktmeester: Fetze Tichgelaar
sakeklub.rfi@gmail.com

Volg ons op Facebook


Vrijwilligers gezocht

Voor het opbouwen en afbreken van de kramen van de versmarkt zoeken wij vrijwilligers die, bij toerbeurt, marktmeester Fetze Tigchelaar willen helpen. Het gaat om twee keer een half uurtje, om ong. 12.30 en om 17.00 uur.
We hopen op veel aanmeldingen (degrootenko@hetnet.nl, bel 0616608393, of meld het bij Fetze) waardoor het aantal keren dat iemand even helpt dan beperkt blijft tot een paar keer.


Doorstart Versmarkt in Reduzum!

Vanaf vrijdag 30 maart (Goede Vrijdag)  zal er elke vrijdagmiddag van 2 tot 5 uur weer een versmarkt gehouden worden  op de Haven in Reduzum. Op deze kleine, maar ontzettend gezellige markt zullen diverse verse, eerlijke producten te krijgen zijn.

Kaphûs is natuurlijk ook open en  bij Tribulet staan de deuren open om  een kijkje te nemen wat voor moois daar  gemaakt wordt en verkrijgbaar is. Café Bar de Welp heeft het terras open en de koffie staat klaar.  Tevens zal er bij mooi weer een terras bij de markt zijn.

 

Al met al is de markt een heel mooi moment om de week af te sluiten én wat lekkers voor het weekend te halen. Er zullen ook dit jaar een aantal vaste kramen zijn (b.v. brood en banket, groente en fruit, spek en worst,) maar er zullen ook een aantal ondernemers (met b.v. vis, wijnen, honing

e.d.) wisselend aanwezig zijn op deze markt. Op de eerste markt zullen alle aanbieders aanwezig zijn, zodat u kunt zien wat er zoal te krijgen zal zijn de komende tijd.

Op de Facebookpagina Versmarkt Reduzum is elke week te zien wie er op de markt zullen staan, en wat de aanbiedingen van de week zullen zijn.

Voor alle lezers van de Linepraet is er ook dit jaar een speciale actie: voor elk LP-adres een tegoedbon!

Met het inleveren van deze bon krijgt u op 30 maart €5,- korting op een aankoop bij een van de deelnemende ondernemers. Uit alle ingeleverde bonnen maken twee mensen nog kans op een mooi markt-pakket.

Wij hebben er weer zin in, u ook?