Muzuder 2018


Dit jaar the final edition van Muzuder Rock op 17 maart 2018, met weer een verscheidenheid aan bands.

De entree is € 9,99

Aanvang: 21:21

 

FAAM

Akoestische rocksongs, verrassende popnummers en intieme singer-songwriterliedjes. Rockmuziek in een alternatieve en/of akoestische versie. Denk aan The Foo Fighters en Muse. Maar ook gevoelige, ietwat onbekendere, singer-songwriter liedjes zitten in het repertoire. Denk aan nummers van First Aid Kit, Damian Rice en Luke Sital-Singh.

Dit energieke duo, bestaande uit Marike Compagne & Tjitske Roorda, speelt covers maar dan in een pakkend nieuw jasje. Ze onderscheiden zich door een “niet-mainstream” repertoire en hun warme 2-stemmige klanken met een rauw randje.

Ze zijn op hun best in gezellige kroegjes, op intieme festivals of bij huiskamerconcerten, maar voor Pinkpop of Lowlands draaien ze hun hand ook niet o

 

De Voskovs,

Is een kwartet “jong” kerels die passie hebben voor muziek. Na jaren in diverse bands te hebben gespeeld maken ze met deze samenstelling een doorstart. Het genre muziek die heren spelen is een mix tussen rock, psychedelischerock en een mespuntje punk ondersteund door teksten gezongen in hun eigen Fryske taal. Afgelopen jaar hebben de de heren nog een CD genaamd: “Wolven” uitgebracht.

De band bestaat uit: Klaas de Boer – Gitaar, Jaap Pater – Bas, Tiede van der Velde – Zang en Gitaar & Herman van der Weg – Zang en Drums.

https://www.facebook.com/De-Voskovs-746558508796617/

 

Rockoil roadhogs

ROCKOIL ROADHOGS In 2006 opgerichte vier koppige hardrock band uit het hart van friesland. Rockoil Roadhogs: Vette riffs luid & hard, Met teksten over de liefde. Gemene dronken asociale ouwe vrouwen. Gespierbalde opgefokte snelle benzine slurpende Amerikaanse bolides en ander gemotoriseerd materiaal. Kortom: ROCKOIL ROADHOGS fryske garage en speedrock.

https://www.facebook.com/Rockoilroadhogs/

https://www.youtube.com/watch?v=G75j1syGxjE

 

Las Bandidas

Vijf zeer uiteenlopende, pittige meiden met één gezamenlijke passie: muziek maken.
Spelen wat wíj lekker vinden, dat was het uitgangspunt. Met als resultaat een ietwat rebels repertoire, uiteenlopend van stevige rock tot country en blues. ‘Rocken’ en ‘rollen’ tot je erbij neervalt en vervolgens stil genieten van een tranentrekkende countryballad, het kan allemaal.
Als echt bandieten stelen ze de show en zullen ook jouw muziekhart veroveren.

https://www.facebook.com/lasbandidas.nl/

http://www.lasbandidas.nl/