Nog twee dagen!


Nog twee dagen! BûtenGewoan Berikber.

Woensdag en donderdag (tot 1 februari) kunt u de enquête over de bereikbaarheid van Reduzum nog invullen. Hoe is het gesteld met het openbaar vervoer? Hoe kunnen we samen slimmer omgaan met vervoer? Carpoolen of een automaatje? Lees meer. 

 

Willen wij de 1000 euro verdienen? Dan moet Reduzum massaal de enquête gaan invullen (nog 300 enquêtes te gaan!).  Blessum staat op dit moment op nummer één gevolgd door Friens. Zie hier de Tussenstand.

 

Reduzum zou Reduzum niet zijn als we de 1000 euro niet binnen halen. Het geld wordt vervolgens geïnvesteerd ten behoeve van de leefbaarheid in de breedste zin van het woord. Ideeën kunt u sturen naar: jeljerzijlstra@hotmail.com

 

Link naar de enquête: www.research.net/r/butengewoanberikber 

 

 


Wint Reduzum €1000?

De provinsje Fryslân (Bûtengewoan Berikber) wil inzicht verwerven in de mobiliteit van dorpen in de provinsje. Men is op zoek naar slimme, duurzame en betaalbare oplossingen waarmee Reduzum en en andere dorpen in de toekomst bereikbaar blijven. Lees meer. 

De €1000 mag binnen het dorp worden uitgegeven ten behoeve van de
leefbaarheid (startbedrag mobiliteitsoplossing bijvoorbeeld een elektrische
dorpsfiets of zelfs een deelauto, het opknappen van de speeltuin, of een eigen idee dat de leefbaarheid ten goede komt).

Hoe kunnen we dat winnen? Het dorp waar (naar rato) de
meeste enquetes worden ingevuld ontvangt de prijs.

Link enquête: www.research.net/r/butengewoanberikber (+/- 15 minuten).  De enquête (papier) ligt vanaf woensdag ook bij Slagerij Sixma in de winkel.  Invullen kan tot 1 februari 2019.

Wil je ook gebruik maken
van deze elektrische bakfiets? De fiets wordt elke 48 uur doorgegeven aan
iemand anders die kennis wil maken met dit vervoersmiddel. Neem contact op met jeljerzijlstra@hotmail.com.