Oud ijzer actie

Op 17 juni jl. zijn vrijwilligers van de korfbalvereniging Mid-Fryslân in Reduzum, Ideard en Friens bij de deuren langs geweest om oud ijzer op te halen. Bij Handelsonderneming Sjoerd de Boer is alles verzameld. De container zat binnen no time vol. Naast de container lag nog eens een grote stapel.

Opgeteld met het oud ijzer uit de dorpen Grou en Akkrum, die ook namens K.V. Mid-Fryslân in touw waren, heeft het de club 5000 euro opgeleverd. Wat een topprestatie!

K.V. Mid-Fryslân wil iedereen die oud ijzer heeft gedoneerd hartelijk danken. Daarnaast een pluim voor al het gesjouw van onze vrijwilligers. Een speciaal bedankje verdient Handelsonderneming Sjoerd de Boer die naast verzamellocatie ook de oud ijzer actie mee heeft geregeld.

 

 

 

 

 

 


K.V. Mid-Fryslân komt zaterdagochtend 17 juni bij u langs in Akkrum, Grou en Reduzum om uw oud ijzer op te halen. In Reduzum rijden we bij u langs en kunt u het voor de deur klaarzetten. Voor vragen kunt u bellen/mailen met de Afke Zijlstra (06-13443038 of afkezijlstra@icloud.com).

En wat?
Alle soorten oud ijzer kunnen we gebruiken. Ook kapotte en oude apparaten of gereedschap waar metaal in zit, nemen we graag mee. (Oud IJzer = IJzer, staal, RoestVrijStaal (RVS), Aluminium, Lood, Zink, Koper en Messing)

Meehelpen?
Wij kunnen alle hulp gebruiken van sterke mensen, chauffeurs met auto (plus aanhanger) of trekker (plus aanhanger) en mensen die het ijzer op locatie scheiden. Meldt je aan bij Afke Zijlstra.

Alvast bedankt namens K.V. Mid-Fryslân!!