Op en om de tennisbaan

Secretariaat:Jannet Bosma
Haedstrjitte 86
9008 ST Reduzum

www.tvstanfries.nl

e-mail:tvstanfries@live.nl


Update nieuwe serie tennisles

In onze laatste nieuwsbrief hebben wij aangegeven dat de nieuwe lessenserie op 3 juli a.s. zou starten. In verband met het inhalen van één les bij de volwassenen en twee lessen bij de jeugd start voor iedereen de nieuwe serie na de zomervakantie op woensdag 28 augustus.

Wil jij na de zomer graag tennisles volgen? Geef je dan nu op via deze link.

Let op! Dit geldt dus ook wanneer je de vorige lessenserie al mee hebt getraind. Iedereen dient zich aan te melden voor een nieuwe lessenserie. 

Jort zal op basis van de aanmeldingen de lesgroepen indelen en iedereen hier tijdig over informeren.


Onze website www.tvstanfries.nl is de afgelopen tijd flink onder handen genomen en functioneert weer zoals het hoort. Hebben jullie foto’s van tennisevenementen op en rond onze baan, en wil je die delen stuur ze dan in naar tvstanfries@live.nl Verder wordt via de agenda, nieuwsbrief en op de site informatie gedeeld zodat we de leden beter op de hoogte kunnen houden. Hou het in de gaten! We zoeken ook nog jeugdleden (6-9 jaar) voor de woensdagmiddag die willen lessen, uiteraard mag je ook je oudere broer of zus meebrengen! Kunnen we een volle groep creëren dan kunnen we weer een les starten. Ook heel belangrijk: tenniskamp! Van 5 tot en met 7 Juli is het weer tijd voor een Tenniskamp. Alle kinderen die mee willen, kunnen zich opgeven via de mail of bij meester Jort. Op de site komt binnenkort meer informatie en via de nieuwsbrief!