Yta Strikwerda op de TDS

Verslag van Mirte Ruardia: Yta Strikwerda was bij ons op school. Yta heeft het Downsyndroom. Dat heb ik ook. Ik vond het leuk dat Yta bij ons op school kwam. Ze ging een verhaal vertellen over haar ouders, over haar school, over haar werk en over eten koken leren en over haar broer die helpt. Er waren ook foto’s bij. Superleuk vond ik het puzzelen. Dat mocht ik ook doen. Daar stond Yta op. Ik ging met Yta praten over Paul de Leeuw. Over op de pony zitten. Ik vind Paul de Leeuw ook heel leuk. En ik vroeg waarom haalde jij Paul de Leeuw onder de piano vandaan? Yta vertelde dat ze Paul de Leeuw op haar pony wilde hebben Dat was haar wens. Ik heb een handtekening gekregen. Op mijn hand. Wij gingen op de foto, groep zeven en acht met Yta. Ik ging ook alleen met Yta op de foto. En ik ging ook op foto voor de krant. Het was een leuke morgen