Linepraatsjes

Mieke Ann

30 november 2022

Een wonder in een wiegje
zo onvoorstelbaar klein
Een wonder in een wiegje
te mooi om waar te zijn

Kerstfair op de Trije Romers

29 november 2022

Op vrijdag 9 december, van 17.00- 21.00, organiseren de ondernemers van de Trije Romers een kerstfair.
Wat kunt u verwachten: kerstbomen van Taco Velstra, kerstdecoraties van Meubel Outlet, kerststukjes van Op Stâl deco, glühwein, snert, mozaiek 🎄
Voor meer info: Op Stâl deco (op-stal.nl)

De pakjes binne terjochte

28 november 2022

Hawwe jim it ek sjoen … pakjes oan de gevel by de âlde slachterij. Sinteklaas wie de pakjes kwytrekke op it fleanfjild. Mar goed nijs. De pakjes fan de bern út Friens, Idaerd en Reduzum binne fûn! De Piten ha alles earst yn de âlde winkel dellein. Hawwe jimme ek al stikem troch de gatten sjoen?

Kerkgebouwen korter verlicht

27 november 2022

De buitenverlichting van onze kerken brandt korter dan vorige jaren. Op die manier wil de kerkenraad meedoen aan de beperking van het energieverbruik. Vanaf vandaag, 1e Adventszondag, zullen komende zes weken de lampen van 17 tot 22 uur branden en ’s ochtends niet meer. De verlichting in de kerken brandt alleen als de kerk in gebruik is.

Maria Roelfien

26 november 2022

Lief
klein
uniek
bijzonder
Gods wonder

Start kerstbomenverkoop

25 november 2022

Vandaag is het zover Hoveniersbedrijf T. Velstra haalt de kerstbomen!!!!
Voor de vroege liefhebbers start a.s. zaterdag de 26ste de kerstbomenverkoop.
Er zijn verschillende soorten en maten op voorraad. Wees er dus snel bij en ga gezellig langs om een pracht kerstboom in huis te halen. De boom kan ook thuis bezorgd worden. Tijden: maandag t/m vrijdag 13.00-18.00 uur. Zaterdags vanaf 9:00 uur tot 17:00 uur.

Een topfitte Sint

24 november 2022

Om goed te kunnen functioneren hebben je spieren 💪 de juiste verzorging nodig. Dat weet Sinterklaas als geen ander. Hij gaat ieder jaar met het paard het dak op, zwaait naar iedereen en pakt heel veel cadeautjes in. Ook hier is een goede voorbereiding voor nodig. Daarom liet de Sint Massagepraktijk Shanika langskomen voor een stoelmassage. Inmiddels is de Sint topfit om de kinderen te voorzien van cadeautjes in de schoenen.
Houdt de site van Shanika in de gaten voor alle winteracties.

Laat maar waaien

23 november 2022

Ek bedriuwen dogge der alles oan om har eigen enerzjy op te wekken. Op melkfeebedriuw De Twixel soarget nei fjouwer jier tarieding in wynmole yn kombinaasje mei in pear sinnepanielen en waarmtepomp dat it bedriuw selsfoarsjennend draait. De mole hat wjukken en in sturt fan hout en hat in hichte fan 15 meter.

Bijpraattafel op donderdag!

22 november 2022

De bijpraattafel van a.s. vrijdag wordt verschoven naar donderdag i.v.m. het voetballen.
Kom dus donderdag vanaf 16.30-19.00 uur gezellig langs voor koffie, thee of wat dan ook om even bij te praten.

Film van betekenis

21 november 2022

Op woensdagavond 23 november om 19.30 uur vertoont de werkgroep Focus weer een film van betekenis in het Lokaal te Reduzum. De toegang is gratis.
Wie interesse heeft en nog niet op een andere manier de gedetailleerde informatie heeft ontvangen, kan een mail sturen naar laurentiuskerk@kpnmail.nl.
Zo. 4 december

Vr. 9 december

Zo. 11 december

Vr. 16 december


Uitgelicht

Ha jo fragen of suggestjes? Nim kontakt op mei de webredaksje.
Juridische informatie