Lopende zaken Meldpunt

In onderstaande lijst staan de zaken die bij het Meldpunt van Doarpsbelang Reduzum binnenkwamen en waar de gemeente (of andere partij) al van op de hoogte is. Heeft u iets gezien dat aandacht nodig heeft, kijk dan eerst in deze lijst of er al een melding is gedaan. Hier kunt u zien hoe u een nieuwe melding door kunt geven: https://www.reduzum.com/reduzum/meldpunt/ Het meesturen van een duidelijke foto van de situatie ter plekke is een handig hulpmiddel voor zowel Meldpunt als gemeente. Bij het melden van kapotte lantaarnpalen graag het volledige nummer van de paal erbij zetten.

Datum gemeld Onderwerp Dossiernummer gemeente Bijzonderheden
24 januari Bestrating slecht in Mr.Gorterstrjitte ter hoogte van nummer 1 en 3 en ter hoogte van nummer 11 en 13. 342110
23 januari Meerdere lantaarnpalen Swinlan zijn defect 2 meldingen ontvangen. Melding retour gedaan naar één van de melders om de volledige nummers van de lantaarnpalen door te geven. Nog geen reactie ontvangen.
12 januari Bestrating zuidzijde Suderom vanaf Okkinga tot De Vries is slecht. 2020/340729
19 december Verlichting benzinestation Verbeterd maar nog niet helemaal goed. Wordt aan gewerkt.
12 december Lindeboom in Haedstrjitte net voorbij het café bij Prinsentuin staat in water
12 december Bestrating ter hoogte van Haedstrjitte 14
8 november Dode boom tegenover DS Bangmastrjitte 27
31 oktober Snoeien struiken hoek Mr.Gorterstrjitte/Legedyk 339705 Foto meegestuurd. 29 december opnieuw gemeld. 6-1 bericht van de gemeente: worden t.z.t. afgezet, nu niet handig i.v.m. tijd van het jaar (vriezen)
27 oktober Hekwerk naast kerkhof bij losloopgebied voor honden ligt om. Waarschijnlijk door tractor tijdens hekkelen 335105 Foto meegestuurd. Wordt aan gewerkt.