ATW Friens

atw-2ATW – Friens
Arjen van Balen
Beslingadyk 2
9009 XC Friens
0566 60 00 39
06 54 34 10 80
www.atwagri.nl
info@atwfriens.nl


Over ATW 

ATW – Friens is uw specialist in het leveren en monteren van stalinrichting en melktechniek. Wij begeleiden u tijdens uw nieuwbouw- of renovatieproject en kunnen u hierbij van het complete pakket stalinrichting voorzien.  Al onze kwaliteitsproducten worden geheel naar uw wens, op maat gecalculeerd, geproduceerd en vervolgens geleverd.

ATW – Friens speelt continu in op de nieuwste ontwikkelingen in de markt als het gaat om koe-comfort en melkwinning. Hierdoor zijn wij in staat u de meest duurzame producten aan te bieden.

Wij zij dealer van de Bvpro (Favorit) matras. Dit is gemaakt van 100% hoogwaardig latex met behoudende veerkracht en veel koe comfort. Door de speciale toplaag is er veel minder melk uitleg. Het matras heeft een lange levensduur.

Wij zijn dealer van Dairymaster melkmachines en tweedehands hebben we ook veel mogelijkheden in andere merken. Ook voor uw stalinrichting bent u bij ons op het juiste adres.
Wij begeleiden u graag tijdens uw nieuwbouw of renovatie project.

Wij kunnen zonnepanelen, silo’s, vijzels, watervoorziening, ventilatoren, stalverlichting, oprolpoorten, tweede hands melkmachines en onderdelen, gordijnen etc. leveren. Ook voor het doormeten van uw melkmachine door een officieel erkend “KOM” monteur kunt u bij ons terecht.

ATW-stalinrichting

 

 

 

 

 

 

 

Omdat er vaak op grote hoogte gewerkt wordt is er een hoogwerker aangeschaft, die tevens te huur is.

Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op onze website: www.atwagri.nl. Bel gerust voor een vrijblijvende offerte.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren