Massagepraktijk Shanika

Massagepraktijk Shanika
Shanika Alberda
Meerkoetweg 50
8446 JZ Heerenveen
06 53 19 48 24
info@massagepraktijkshanika.nl  
www.massagepraktijkshanika.nl


Druk eens op je schouders. Hoe voelt dat?

Net als een huis of auto heeft je lichaam onderhoud nodig. Massagepraktijk Shanika in Heerenveen helpt je bij klachten als: stijve nek, vastzittende schouders, rugpijn, knopen of spierpijn. De behandelingen zijn uitermate geschikt als je bent uitbehandeld bij de fysiotherapeut.

Effect van massage:
Door de wrijving en lichte druk ontstaat er warmte in de huid en spieren. Hierdoor wordt je doorbloeding gestimuleerd. Op deze manier worden afvalstoffen sneller afgevoerd en zuurstofrijk bloed stroomt beter naar het weefsel. Daarom helpt een massage zo goed bij stijve spieren of na het sporten.

Na de behandeling zal je merken dat:
pijn minder is geworden, de beweeglijkheid is toegenomen, de verkrampte spier soepeler is geworden en jij beter in balans bent.

Voetreflex
Voetreflexmassage is een manuele therapie met als doel organen in het lichaam beter te laten functioneren.  Deze drukpuntmassage wordt gegeven op de onderkant van de voeten waarbij het onwillekeurige zenuwstelsel wordt beïnvloed.

TapParfum
TapParfum is parfum tegen een eerlijke prijs. Je betaald slechts 1 keer voor het parfumflesje. Wanneer je het flesje komt hervullen betaal je dus alleen nog voor de parfum. De parfum bestaat uit 20% tot 40% geurolie. De parfum wordt vanuit een grote schenkfles in het gewenste parfum flesje geschonken.

Vriendinnen uitje: Massage & high wine/High Tea
Geniet om de beurt van een massagebehandeling bij Massagepraktijk Shanika en ga daarna gezellig naar `t Gerecht in Heerenveen voor een high wine of high tea.

Massagebon
De massagebon is een origineel cadeau om te geven op een verjaardag, geboorte of met kerst.
De bon is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag zonder vervaldatum.
Deze wordt voor je verpakt in een luxe cadeaudoos.

Massagepraktijk Shanika 10 jaar