Evaluatie herinrichting Headstrjitte en Master Gorterstrjitte

Vorig jaar is de herinrichting van de Headstrjitte (tussen Trije Romers en Electra) en van de Master Gorterstrjitte gereed gekomen. Hierbij willen we deze twee projecten evalueren.

Daarom willen wij graag uw mening, als gebruiker van deze straten hebben.

Wij vragen u hiervoor enkele minuten van uw tijd. Wilt u onderstaande vragen beantwoorden. (*voor de vraag, verplicht antwoord) De uitkomst van de evaluatie wordt gepubliceerd op de Reduzum site en in de linepraat. Uw naam en/of adres wordt uiteraard niet gepubliceerd.

U kunt de papieren versie inleveren bij slagerij Sixma, Kaphus of cafetaria de Welp. Hier staat een afgesloten doos waar u de evaluatie in kunt deponeren. Ook kunt de evaluatie online invullen ga hiervoor naar de Reduzum site en klik op evaluatie verkeersgroep Reduzum of typ nl.surveymonkey.com/r/K22QSYW in uw browser. De evaluatie kunt u tot en met 14 februari (online) invullen en inleveren bij bovenstaande winkels.  Alvast bedankt voor uw medewerking.

Verkeersgroep dorpsbelang Reduzum.

*1 Uw naam en adres (naam niet verplicht, straat wel aub)

*2 Welk cijfer op een schaal van 1 – 10 geeft u aan de nieuwe inrichting van de Headstrjitte? (waarbij een cijfer 1 de laagste waardering is en een cijfer 10 de hoogste waardering is) 

Cijfer:

3 Wilt u a.u.b. toelichten waarom u bovengenoemd cijfer voor de nieuwe Headstrjitte hebt gegeven?

*4 Welk cijfer op een schaal van 1 – 10 geeft u aan de nieuwe inrichting van de Master Gorterstrjitte? (waarbij een cijfer 1 de laagste waardering is en een cijfer 10 de hoogste waardering is) 

Cijfer:

5 Wilt u a.u.b. toelichten waarom u bovengenoemd cijfer voor de nieuwe Master Gorterstrjitte hebt gegeven?

*6 Mogen wij u eventueel benaderen na aanleiding van uw toelichting in deze evaluatie.

Ja/Nee, indien JA graag uw telefoonnummer: