KleiStudio Reduzum veilt handgemaakt keramiek voor GIRO555

REDUZUM- Kleistudio Reduzum houdt vanaf 2 maart 2022 een veiling met handgemaakt keramiek, waarvan de opbrengst naar GIRO555 stichting samenwerkende hulporganisaties gaat. De vluchtelingen van Oekraïne hebben dringend hulp nodig. Stichting samenwerkende hulporganisaties helpt de vluchtende mensen met voeding, onderdak, medische zorg en schoon drinkwater.


Een week lang komt er dagelijks een product online op de Instagram– en Facebookpagina KleiStudio Reduzum. Vanaf woensdag 2 maart kan er geboden worden op het eerste lot. Via comments kan er 3 dagen lang op het product geboden worden. Regelmatig worden er berichtupdates gegeven over het hoogste bod. Na 3 dagen heeft de hoogste bieder het lot gewonnen.

Margriet Krijgsheld van Kleistudio stelt diverse handgemaakte producten van keramiek beschikbaar voor de veiling. Zij opende in januari 2022 een webshop met zelfgemaakt servies, potten en decoratie voor het interieur; cadeaus om mooie alledaagse momenten te creëren. Met de veiling wil zij haar kracht tot creëren omzetten in hulp voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Daarom doneert zij de volledige opbrengst van de veiling aan het goede doel: GIRO555 van Stichting samenwerkende hulporganisaties.