Open dag Speelgoed en zo

Uitnodiging feestelijk “Even binnenkijken dag” op zondag 16 oktober 2022

Altijd al gedacht; wat doen die beach flags aan het begin van de Haedstrjitte? Kom dan kijken!

Sinds juni 2022 ben ik de trotse eigenaar van SpeelgoedEnzo. SpeelgoedEnzo is opgezet door een moeder die had ervaren dat veel ‘’plastic fantastic’’ speelgoed snel stuk gaat. Echter door de toenemende werkdruk van haar baan in de zorg viel het niet meer te combineren en zocht zij een nieuwe eigenaar. De keuze is toen op mij gevallen, Danny heeft natuurlijk al de nodige kennis in huis voor het runnen van een webwinkel en samen hebben wij 2 kinderen die uitstekend functioneren als testpanel.

Afgelopen zomer hebben wij de tijd genomen om het bestaande assortiment en de lay-out van de webwinkel eens goed door te spitten. We zijn er nog niet maar vinden het tijd om eenieder eens even binnen te laten kijken. En daarom openen wij op zondag 16 oktober van 12:00 tot 15:00 onze deuren. Er is dan de gelegenheid om onder het genot van wat lekkers even rond te snuffelen. Ook is er gelegenheid om eens een “Wargame” te spelen bij Tabletopper.

Adres:”Haedstrjitte 57A, Reduzum

Kunt u helaas niet op deze dag maar wel nieuwsgierig? Op onze websites www.tabletopper.nl en www.speelgoedenzo.nu staan de actuele openingstijden.

Met vriendelijke groet,

Tanja Spijkstra – Van der Rol


Even voorstellen;

Wij zijn Danny, Tanja, Leon en Lianna. Samen wonen wij sinds augustus 2019 op de Haedstrjitte nummer 16. Danny is opgegroeid in Lekkum en ik heb mijn jeugd deels doorgebracht in Leeuwarden en vanaf mijn 13e in Goutum. Na onze studietijd zijn we een beetje blijven plakken in Leeuwarden. Ik werkte inmiddels als Verpleegkundige in de geriatrische revalidatie en Danny oa bij de ING, Juwelier Remark en de BCC. Toch begon het na de geboorte van onze zoon Leon te kriebelen om buiten de stad te wonen.

Eind 2016 heeft Danny door ziekte gedwongen afscheid genomen van zijn baan bij de ING. Mede hierdoor hebben we de wel overwogen beslissing genomen om Danny alle tijd en ruimte te geven om Tabletopper te kunnen laten groeien. In de september 2017 was ik een opleiding begonnen om mijn docentbevoegdheid te behalen aan de NHL/Stenden. In mei 2018 bleek ik zwanger te zijn van ons tweede kindje. Na mijn verlofperiode heb ik de studie weer opgepakt en zou ik in juni 2020 af studeren en toen kwam corona er ook nog even tussendoor. Desalniettemin mocht ik in september 2020 mijn diploma ophalen. Na de corona periode van bijna 2 jaar veelal online les te hebben gegeven en nu de vraag binnen de zorg zo hoog is en de kinderen alweer wat ouder ga ik weer aan de slag als Verpleegkundige.

Danny had inmiddels vanuit zijn hobby ook een webwinkel gestart www.Tabletopper.nl. Al snel liep dit uit de hand, leuk maar hierdoor kregen we wel wat ruimtegebrek in onze tussenwoning in Leeuwarden. Toen bleek dat ik zwanger was van Lianna en de financiële crisis op zijn retour leek, zijn we actief gaan zoeken naar een woning buiten Leeuwarden zodat het bedrijf van Danny verder kon groeien. In januari 2019 hebben we onze dochter Lianna mogen verwelkomen.

Achter ons huis staat een ruim geïsoleerd fietsenhok dat van binnenuit makkelijk te bereiken is, ideaal dachten wij….

Inmiddels hebben we bijna 2 corona jaren achter de rug en is het online winkelen in vogelvlucht toegenomen. Zoals velen daarom ook weten huren we nu een bedrijfsruimte aan de Haedstrjitte 57A (de Greidhof). In juni 2022 heb ook ik de kriebels van het ondernemen te pakken gekregen en heb ik samen met Danny de webwinkel www.SpeelgoedEnzo.nu overgenomen. Deze heeft ook zijn intrede genomen op de Haedstrjitte 57A evenals een DPD-pakket punt.

We zijn zeer blij met de oplossing die Eelco en Saskia van de Greidhof, ons hebben kunnen bieden om op korte afstand van onze woning onze bedrijven onder te kunnen brengen maar toch kriebelt het om alles weer onder 1 dak te brengen. Totdat wij deze stap kunnen zetten wonen we met veel plezier aan de Haedstrjitte met onze 2 kinderen, onze Duitse herder, 3 poezen en 6 kippen.