Toere & Loere op 6 en 7 november


Zes  kleinschalige ondernemers hebben hun krachten gebundeld en zetten de deuren voor u open, op 6 en 7 november, van 10-16 uur.
Voor bezoekers  de ideale gelegenheid om een leuke Mid-Fryslânroute uit te stippelen en zo eens op deze locaties een kijkje te nemen. En dat allemaal in de herfst waarin we het thuis weer gezellig maken, én met de feestdagen die er al weer aan komen.
De ondernemers die deelnemen zijn ‘by Alie thús’ in Wytgaard, ‘de Strúnskuorre No5’ yn Hilaard, ‘Blom en Sa ByLies yn Gauw, ‘Op de Him’ yn Jorwert en  ‘Iel en mear’ en ‘Het Rustpunt, by Melkveebedrijf de Groot’ yn Reduzum.
Elk van deze ondernemers heeft haar eigen, unieke producten, waardoor de route zeer veel verscheidenheid biedt. Ook hebben een aantal ondernemers gasten uitgenodigd voor een leuke afwisseling in het aanbod. Dus vis en vintage, bloemen en biologisch, kaas en koffie en natuurlijk inspiratie en decoratie in één weekend.
Al met al een weekend wat u eigenlijk niet mag missen!
Meer informatie over de ondernemers, de adressen, de route en de gasten en andere wetenswaardigheden kunt u vinden op onze facebookpagina Toere &Loere of neem even contact op met een van de deelnemende ondernemers.


Speciale info vanuit Reduzum:

Bij Iel en mear van Ale en Marjan de Jager staat op zondag Hens van Aquavino met lekkere wijnen.
Proeven kan wel even bij Hens, dus je koopt altijd een lekkere wijn. (Bij heel slecht weer zal Hens uitwijken naar de loods van Melkveebedrijf de Groot aan de Ienswei.
Daar, in de loods bij Jehannes, Els, Marije en Jorrit, staat de koffie en thee klaar voor alle ‘toerders’.

En voor wie wat bij de koffie wil….. staat Frederika van Frederika’s taarten en sa er beide dagen voor een lekkere koek, of voor een lekker pak koeken of tompoucen voor thuis.
En ook Dirk, van Tribulet, staat daar met een kraam in de loods beide dagen met mooie sieraden (makke yn Fryslân) en mooie, zelf gemaakte, houten kerstbomen. Leuk voor december!

Houd facebook (Toere&Loere) of de site in de gaten voor het laatste nieuws!

Laatste nieuws;

Janny, die een aantal van jullie wel kennen van de Versmarkt, komt beide dagen naar de boerderij van de Groot met haar heerlijke Franse zeep, geheel op natuurlijk basis.