Heckmann Health & Nutrition

heckmanHaven 9
9008 SX Reduzum
0566 60 07 45 (tel en fax)
heckmanhn@zonnet.nl


Heckman Health & Nutrition (Gezondheid & Voeding) is in 1998 opgericht door Ron Hekman.

De volgende weblinks maken ook onderdeel uit van Heckman Health & Nutrition:

Les Olives de Nyons
Leverancier van A.O.C. olijven en olijfolie en cosmetique op basis van olijven. In de Provence (Frankrijk), niet ver van de Mont Ventoux, bevindt zich een gebied bekend om zijn tanche olijven, A.O.C. olijfolie en artisinale ambacht. In Nyons groeien deze olijven die een beschermde status hebben. Deze kwaliteitsproducten zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar: gezond, lekker en voedzaam.

Sofabedden
Leverancier van kwalitatief hoogwaardige design slaapbanken. Gespecialiseerd in slaapcomfort en ruimtebesparende bedden. In een handomdraai van een comfortabele zitmeubel naar een uitermate comfortabel bed.

Tipi tenten
Leverancier van diverse soorten tipi tenten geschikt voor 5 personen tot en met 12 personen. De tipi is een ideale (feest)tent voor groot en klein. Het kamperen in een tipi is een unieke ervaring; het brengt je dichter bij de natuur en je kunt er echt helemaal tot rust komen.

Ertsgebergtehoutkunst
Webwinkel met houtsnijwerk uit Het Ertsgebergte. Houtsnijwerk dat wereldberoemd is vanwegen zijn unieken houtdraaierijen en filigraan houtsnijkunst. Deze traditie ontstond vanuit de noodzaak, mijnwerkers families probeerden door de verkoop van snijwerk een extra inkomen te verschaffen. Het Kerstmolentje, de unieke Schwibbogen, de strenge Notenkraker en het leuke Rookmannetje zijn de meest bekende kunstwerken van de streek. Al meer dan 300 jaar lang wordt in het Ertsgebergte houtsnijwerk verwaardigd en het huis prachtig gedecoreerd.

Italiaanse-escooters
“ Heckman Health & Nutrition in electrische scooters (www.italiaanse-escooters.nl). De E-max scooters met benzine scooters is geen vergelijking. De milieuvriendelijke 0 gr CO2 emissie, de lage onderhoudskosten, het hogere koppel en snellere acceleratie zorgen ervoor dat de E-max in een andere klasse zit. Vergeleken met andere elektrisch scooters zijn de voordelen van de E-max: Groter bereik, ongeëvenaarde performance, snellere laadtijd, beschikbaarheid van zowel silicium als lithium ion technologie, Italiaans design, duitse kwaliteit, de wendbaarheid, het comfort voor 2 personen en de hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.