De Babypraktijk

de babypraktijkEva van der Schaaf
Haedstrjitte 32
9008 SR Reduzum
06 46 06 02 09
eva@debabypraktijk.nl
www.debabypraktijk.nl

vind ik leuk

 


Wat is De Babypraktijk?
De komst van een baby is een bijzondere gebeurtenis, maar ook een grote verandering in je leven. Soms wil je wat doen om meer bewust bezig te zijn met je baby, of heb je behoefte aan extra ondersteuning in deze heftige periode.
De Babypraktijk is er voor informatie, cursussen en professionele begeleiding bij het ouderschap. Zowel tijdens je zwangerschap, als tijdens de eerste 18 maanden na de komst van je kindje.

Babymassage
De cursus babymassage is geschikt voor iedereen die dit leuk lijkt om te doen met hun baby. Ik geef de cursus zowel in groepen (in Reduzum, start enkele malen per jaar) als individueel (bij je thuis, start op elk gewenst moment). Tijdens een cursus staat ontspanning en plezier voorop, maar door mijn achtergrond kun je zeker meer dan dat verwachten.

Voor welke extra ondersteuning kun je terecht bij De Babypraktijk?

  • ondersteuning op maat als je vragen hebt over de zorg voor je baby. Dit kunnen alledaagse vragen zijn, maar ook complexe vragen over bijvoorbeeld huilen en onrust, voeding of slaapproblemen.
  • ondersteuning thuis na een ziekenhuisopname van je baby
  • advies en ondersteuning in het ouderschap bij (milde) mentale klachten, een postpartum depressie of -psychose of andere emotionele klachten gerelateerd aan je zwangerschap en bevalling, waardoor je in het moederschap be├»nvloed wordt.

Wie ben ik?
Mijn naam is Eva van der Schaaf. Ik ben verpleegkundige met IMH achtergrond, babyconsulent en docent babymassage.

Kijk voor meer informatie op www.debabypraktijk.nl