10 jarig jubileum Rudi Fennema

Friens

Rudi Fennema Installatie & Infratechniek startte op 2 oktober 2006 met zijn eigen bedrijf.
Rudi had jaren bij verschillende ( installatie ) bedrijven gewerkt en heeft zich daarbij ontwikkelt tot een allround installateur, elektricien en klusjesman.
Nu dus alweer 10 jaar geleden besloot hij de knoop door te hakken en voor zichzelf te beginnen.
Men kan Rudi bellen voor allerhande klussen betreffende : Gas, water, elektrisch, cv en zonne-energie systemen. Ook voor warmtepompketels kunt u bij Rudi terecht.
Tevens levert hij materialen tegen een aantrekkelijke prijs. Dit varieert van  douchecabines, radiatoren, kranen, spiegels en sanitair tot installatiematerialen.
Voor de klusser heeft Rudi een DoeHetZelf  pakket voor zowel gas-elektra-water of cv, met hierbij gratis technisch advies.
Ieder jaar vieren Rudi en Sita het feit dat het goed gaat met hun onderneming door middel van een bijzondere actie.
Deze tiende keer werd er gekozen om de activiteiten commissie , een onderdeel van dorpsbelang Reduzum, te sponsoren.
Deze commissie is door verschillende verenigingen vertegenwoordigd. Het doel van de commissie is onder andere het coördineren van verschillende activiteiten.
Om bij te dragen aan een positieve naamsbekendheid worden er jaarlijks de volgende activiteiten georganiseerd: Sinterklaas intocht, Murphy’s quiz, kuiertocht, na de vakantie party en een viswedstrijd.
Ieder jaar wordt er door de commissie voor de sinterklaas intocht zwarte pieten pakken gehuurd, met daarbij de bijbehorende attributen, zoals pruiken e.d. Dit brengt natuurlijk ieder jaar de nodige kosten met zich mee.
Van het gesponsorde bedrag zijn 4 prachtige zwarte pieten pakken met toebehoren gekocht, zodat de jaarlijkse kosten van het huren komen te vervallen.
Een bijdrage voor een commissie met een prachtige insteek, namelijk het organiseren van leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud.
In de commissie zitten : Gradeke Terra, Johan Bleeker, Jeroen van Dijk, Alle Jan Wynstra, Doety Heeringa, Albert Bouwstra en Sanne Bijl.

Rudi, Sita, Hylke en Wytze Fennema wensen iedereen een voorspoedig 2017 toe !

 

sinterklaas-actie

Bewaren

Bewaren