Textielatelier Het Blote Schaap

blote_schaapNicolien Wolfs
Buorren 15
9008 SV Reduzum
06 12 80 07 68
nicolien.wolfs@outlook.com

vind ik leuk


Het Blote Schaap is:
Een textielatelier waar gewerkt wordt met o.a. wol, vilt, stof, knopen, garen, kralen, papier, leer. Deze  materialen worden op zich gebruikt, maar ook in combinatie met elkaar. Het (her-)gebruik van materialen met ervaring heeft een belangrijke plek in het werk van het Blote Schaap. Het Blote Schaap is een initiatief van Nicolien Wolfs. Haar interesse voor en affiniteit met wol, textiel en papier bestaat al haar hele leven. Creatief bezig zijn geeft haar inspiratie en energie.

Producten
Kijk voor het aanbod van door het Blote Schaap gemaakte producten hier. Neem bij interesse contact met ons op. Het Blote Schaap is regelmatig  te vinden op markten e.d. voor de verkoop van producten.

Workshops
Naast het werken met wol en vilt bij Het Blote Schaap, zijn er andere mogelijkheden voor het volgen van een creatieve workshop. Bijvoorbeeld om een verjaardag te vieren of gezellig met vrienden of familie bezig zijn. Het Blote Schaap beschikt over een ruimte waar groepen van diverse grootte ontvangen kunnen worden; van jong tot oud. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en bel 06 12 80 07 68 (Nicolien Wolfs) of neem een kijkje op Facebook bij Textielatelier Het Blote Schaap. Elke maand worden er workshops georganiseerd waarop ingetekend kan worden.