Buitenfitness

 Voor contact: doarpsbelang@reduzum.com


Mei 2022
Iedereen die wil kan gebruik kan 24/7 gebruik maken van de buitenfitness apparaten aan de Stanfriesstrjitte 7
Er is geen begeleiding meer.


Buitenfitness: succesvolle start groepslessen!

Een groepje Redusters is al fanatiek begonnen en traint 1 of 2 keer per week, allen van 09.30-10.20 uur. Een goed begin natuurlijk maar wat dit groepje en Yfke, de personal trainer, betreft nog maar het halve werk. Want wat zou het leuk zijn wanneer er ‘versterking’ komt!

Het is alweer een flinke tijd geleden dat het buitenfitnesspark in gebruik werd genomen door burgemeester Buma. Vanwege verschillende omstandigheden zijn we er helaas nog steeds niet aan toe gekomen om een programma met begeleide activiteiten op te zetten. Maar nu corona ons qua sporten niet of nauwelijks meer in de weg zit, zijn we dus gestart met het aanbieden van groepslessen! 

Trainingstijden en -inhoud

Vanaf dinsdag 14 september jongstleden kan er op 4 momenten per week onder begeleiding van personal trainer Yfke Jellesma getraind worden. 

De sportlessen zijn in overleg met Yfke gepland op dinsdag en vrijdag van 09.30 – 10.20 uur en van 10.30 – 11.20 uur. Afhankelijk van de belangstelling en groepsgrootte wordt na verloop van tijd bekeken met welke van deze 4 sportlessen structureel doorgegaan wordt.

Yfke besteedt in haar lessen aandacht aan oefeningen ter verbetering van de lenigheid, rompstabiliteit, balans, uithoudingsvermogen en kracht maar ze verwerkt in jouw persoonlijke trainingsprogramma ook oefeningen die de reactiesnelheid ten goede komen. 

Aanmelden hoeft niet maar mag wel

Mocht je onder persoonlijke begeleiding willen trainen en je algemene fitheid willen verbeteren, dan ben je van harte welkom! Kom vrijblijvend kennismaken met ons buitenfitnesspark en met Yfke. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden hoeft niet maar mag natuurlijk wel. Wil je laten weten dat en op welke tijd(en) je komt dan doe je dat via

Namens Yfke, graag tot ziens bij ons buitenfitnesspark!