Ouderengym


GV Stânfries start met gym voor ouderen

 

Mist u dat nu ook…….even lekker alle spieren los maken

   


Voor de inwoners van 50 jaar en ouder uit de trije doarpen starten we met ouderengym

Op 21 november is Reduzum in beweging gestart onder de vlag van de Gymnastiekvereniging.
Er was een geweldige opkomst.
Maar zoals het laatste stukje in de Linepraat doet vermoeden is “Reduzum in beweging” niet vanaf 65 jaar maar vanaf ongeveer 50 jaar.
U kunt zich nog altijd aansluiten. De lessen zijn op woensdagmorgen van 9 tot 10 uur.
Na de kerstvakantie beginnen we weer op 9 januari.

Tot ziens in het gymlokaal

Jelly en Rinie


Vorig jaar namen Jelly van der Zijl en Rinie Boersma het initiatief om “Reduzum in beweging” van de grond te krijgen. Een beweeguurtje voor senioren uit Reduzum, Friens en Ideard. Een initiatief dat we van harte ondersteunden maar waarvan realisatie lastig bleek. Máár…. samen hebben we nu Grada Stoker uit Grou bereid gevonden om op woensdagmorgen van 9 tot 10 uur naar Reduzum te komen. Dat betekent dat we bij voldoende belangstelling (= minimaal 10 deelnemers) los kunnen!

De eerste les zal op 21 november a.s. plaats vinden in het gymlokaal en zal een soort introductieles zijn. Er hebben zich al een tiental mensen aangemeld maar er is nog ruimte over. Vandaar ook dat we u bij deze uitnodigen mee te doen en u aan te melden voor deze introductieles. Dit kan nog tot 14 november a.s. bij Jelly van der Zijl t.postuma@kpnplanet.nl of telefonisch 0566 – 602399 en Rinie Boersma  boersmarinie@gmail.com of 0566 – 601895.

Na afloop kunt u zich definitief aanmelden. In overleg met de instructrice is afgesproken dat tot aan de kerstvakantie alleen de reiskosten en de zaalhuur betaald hoeven te worden. Vanaf januari zullen de kosten ongeveer 24 euro in de maand zijn. Dit betaalt u per automatische incasso aan GV Stânfries.

Graag tot ziens in de gymzaal!!