Kuorbalnijs

5 oktober 2021
TERUGBLIK K.V. MID- FRYSLÂN OPENINGSDAG

Wat een fantastische dag hebben we samen gehad, organisatie bedankt!

’s Ochtends hebben A3/A4, de B’s en de C’s gespeeld. Ze hebben een aantal “gewone” wedstrijden gespeeld en beachkorfbal.

Na een gezonde gezamenlijke lunch was het hele veld in Grou bezet met spelende jeugdploegen en spelletjes voor de kangoeroes.
Het waren voor de meeste jeugdleden hun eerste wedstrijdjes in hun nieuwe team.
De jeugd speelde met veel inzet en vooral veel plezier.

Na de jeugd was er nog een mixtoernooi voor de senioren en hebben de selectie en A1/A2 geoefend tegen Drachten.

Alle teams in actie, wat fijn dat we weer gewoon lekker kunnen korfballen en de fans weer langs de lijn staan.

Na deze goede voorbereiding op naar een mooi korfbalseizoen voor iedereen! ️

OPEN LES KANGOEROES EN F-JES

Kangoeroes en F-jes opgelet:
Voor kangoeroes zijn er op vrijdag 17 september en 1 oktober vanaf 15.45-16.30 uur open lessen, en mag je proberen of deze lessen wat voor je zijn.
Vanaf 3 jaar ben je al welkom om te proberen. De lessen zijn in de gymzaal van Reduzum.
Op donderdag 16, 23 en 30 september zijn er open lessen voor de kinderen van groep 3 en 4 van 17.00 – 18.00 uur. Deze lessen zijn op het sportveld in Reduzum.
Wil je meedoen aan deze open lessen of hebben jullie nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Elske Tolsma (elsketolsma@live.nl/06-38479847).

NIEUWE SPONSOR K.V. MID- FRYSLÂN

K.V. Mid- Fryslân is verheugd met zijn nieuwe sponsor, te weten het Kaphûs van Klaske Fennema. Niet alleen de voorzitter laat zich hier knippen, maar veel leden van onze vereniging lopen er altijd weer kreas bij!

DE GROTE CLUB ACTIE

Via Sportstichting Reduzum doet MF ook weer mee aan de Grote Clubactie in Reduzum. Ook in Grou en Akkrum doet MF mee. Als koper kun je direct een lot aan de deur kopen door de QR-code te scannen.

Een mooie manier om de verenigingen in onze buurt een steuntje in de rug te geven.

Namens KV Mid- Fryslân/Jansma Burdaard – Reduzum

Afke Zijlstra, Elske Tolsma, Jet van’t Ende, Karin Bakker, Sigrid Tijssen & Ranil Korf


Kangoeroes en F’jes opgelet! 🦘🚨
Voor kangoeroes zijn er op vrijdag 17 september en 1 oktober van 15.45-16.30 open lessen en mag je proberen of deze lessen wat voor je zijn. Vanaf 3 jaar ben je al welkom om te proberen. Deze lessen zijn in de gymzaal van Reduzum.Op donderdag 16, 23 en 30 september open lessen voor de kinderen van groep 3 en 4 van 17.00 – 18.00 uur. Deze lessen zijn op het sportveld in Reduzum. Wil je meedoen aan deze open lessen of hebben jullie nog vragen of wil je nog meer informatie: neem dan contact op met Elske Tolsma (elsketolsma@live.nl / 06-38479847).OPROEP HULP IN DE KANTINE
Komend veldseizoen zouden wij wel een paar helpende handen kunnen gebruiken in de kantine van Reduzum. Het gaat hier om het draaien van kantinediensten tijdens de thuiswedstrijden van MF1 & MF 2. Lijkt het je leuk om een keer een kantinedienst te draaien, neem dan even contact op met Afke Zijlstra via e-mailadres afke@kvmidfryslan.nl.