Op en om de tennisbaan

Secretariaat:Jannet Bosma
Haedstrjitte 86
9008 ST Reduzum
www.tvstanfries.nl
e-mail:tvstanfries@live.nl


Nieuwe trainer

Nog even en dan staat de algemene ledenvergadering alweer gepland. Wij hebben echter nieuws dat niet langer kan wachten!
 
Begin dit jaar hebben wij vernomen van Continu Tennis, (verzorgde de trainingen), dat daar intern een aantal veranderingen plaats hebben gevonden in de samenwerking met Sport Events (levert de trainers). Zij hebben onderling besloten dat hun wegen scheiden. Wij zijn daarop met beide partijen in gesprek geweest en hebben als bestuur het besluit genomen om van beide partijen afscheid te nemen. Dat betekent helaas ook dat we afscheid moeten nemen van onze trainer Sybren van Bethlehem en dat wij op zoek moesten gaan naar een volledig nieuwe partij.
 
Jij zult denken, alweer een nieuwe trainer?! Dat klopt! Maar wij hebben een trainer gevonden die bij veel van onze leden al bekend is! Met trots kunnen wij u dan ook mededelen dat vanaf 25 maart a.s. tennisschool Jetse Jongsma de lessen gaat verzorgen voor TV Stânfries. Jetse gaat zelf de lessen van de volwassenen verzorgen. Voor de jeugd wordt een andere trainer van de tennisschool ingezet.

Met de komst van de nieuwe tennisschool veranderen er nog een aantal dingen:We gaan vanaf nu 60 minuten trainen in plaats van 50 minuten;Maak Kennis met Tennis wordt mogelijk gemaakt;Voor de liefhebbers ontstaan er mogelijkheden om twee keer in de week te trainen;Ook kwartet, duo, of privé trainingen behoren tot de mogelijkheden;Competitietraining wordt aangeboden;Schooltennis wordt actief opgepakt;Je hoeft je nog maar één keer op te geven voor de lessen, waarna de lessen pas stoppen wanneer je dit opzegt.Hoe de indeling, de exacte details en dergelijke er uit komen te zien, wordt op korte termijn bekend gemaakt. Mocht u voor nu vragen hebben, stuur dan gerust een email naar TV Stânfries.
 
Wij zijn als bestuur in elk geval erg enthousiast en hopen op een mooie en sportieve samenwerking!

Update nieuwe serie tennisles

In onze laatste nieuwsbrief hebben wij aangegeven dat de nieuwe lessenserie op 3 juli a.s. zou starten. In verband met het inhalen van één les bij de volwassenen en twee lessen bij de jeugd start voor iedereen de nieuwe serie na de zomervakantie op woensdag 28 augustus.

Wil jij na de zomer graag tennisles volgen? Geef je dan nu op via deze link.

Let op! Dit geldt dus ook wanneer je de vorige lessenserie al mee hebt getraind. Iedereen dient zich aan te melden voor een nieuwe lessenserie. 

Jort zal op basis van de aanmeldingen de lesgroepen indelen en iedereen hier tijdig over informeren.


Onze website www.tvstanfries.nl is de afgelopen tijd flink onder handen genomen en functioneert weer zoals het hoort. Hebben jullie foto’s van tennisevenementen op en rond onze baan, en wil je die delen stuur ze dan in naar tvstanfries@live.nl Verder wordt via de agenda, nieuwsbrief en op de site informatie gedeeld zodat we de leden beter op de hoogte kunnen houden. Hou het in de gaten! We zoeken ook nog jeugdleden (6-9 jaar) voor de woensdagmiddag die willen lessen, uiteraard mag je ook je oudere broer of zus meebrengen! Kunnen we een volle groep creëren dan kunnen we weer een les starten. Ook heel belangrijk: tenniskamp! Van 5 tot en met 7 Juli is het weer tijd voor een Tenniskamp. Alle kinderen die mee willen, kunnen zich opgeven via de mail of bij meester Jort. Op de site komt binnenkort meer informatie en via de nieuwsbrief!