Op en om de tennisbaan

Secretariaat:Eetske de Boer

www.tvstanfries.nl
e-mail:tvstanfries@live.nl


KNLTB najaarscompetitie

Deze najaarscompetitie hebben we maar liefst 6 teams die deelnemen. De competitie gaat van start op 14 september en de laatste speeldag zal zijn op 29 oktober.

Op de dinsdagavond spelen de dames. Op de donderdagavond twee herenteams. Daarnasst speelt er een nieuw team op de donderdagavond mee in de 8&9 competitie. Aan de vrijdagavondcompetitie wordt door twee gemengde teams deelgenomen.

Ontwikkelingen…?

Zoals iedereen waarschijnlijk wel heeft vernomen zijn er diverse tennisverenigingen aan het groeien en uitbreiden met padelbanen. Padel is een snelgroeiende sport. Op dit moment zijn er al ruim 500 padelbanen op 200 verschillende locaties. Er wodt verwacht dat in 2024 op 400 locaties 100 padelbanen zijn. Tevens verwacht de KNLTB dat over 10 jaar zo’n 500 tennisverenigingen de keuze hebben gemaakt voor één of twee padelbanen.

Padel is upcoming en toegankelijk voor alle leeftijdscategorieën. Hier liggen dan ook mooie kansen voor tennisverenigingen om door te groeien. Zo ook wellicht voor onze tennisvereniging. Wij hebben daarom besloten om te onderzoeken of een padelbaan in Reduzum haalbaar is en of dit een mooie toevoeging kan zijn voor TV Stânfries. Op dit moment zijn we hier druk mee bezig en zodra wij meer weten worden jullie hier natuurlijk over geïnformeerd. Heb je op voorhand hier al vragen over, of ideeën, neem gerust contact op via de e-mail naar tvstanfries@live.nl

Op zoek naar nieuwe talenten/leden

Tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus, dus ook voor jou!
Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig, lekker buiten en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt.

Wij kunnen nog wel wat nieuwe leden gebruiken! Dus lijkt het je leuk om het hele jaar door te kunnen sporten, wil je deelnemen aan interne toernooitjes of juist aan grotere toernooien?

Meld je dan nu aan bij tvstanfries@live.nl

Daarnaast bieden wij elke woensdag de mogelijkheid om te lessen, zowel voor de jeugd als volwassenen, van beginner tot gevorderde. Momenteel geven we reeds aan 5 groepen les, maar hebben zeker nog plek voor nieuwe sportievelingen.

Doe eens gek en maak kennis met tennis. Wij zullen je wel op weg helpen!