Volleybal

Volleybalvereniging Stânfries
Secretariaat: Johan Bleeker
Haedstrjitte 52
9008 ST Reduzum
Tel: 0566-601438 / 06-19293864
bestuurstanfries@outlook.com


Volleybalvereniging Stânfries bestaat uit een twintigtal trouwe leden die al jaren met veel plezier samen recreatief volleyballen. Vanaf september tot en met april trainen een damesteam samen met een herenteam op de woensdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in de sporthal van de Trije doarpenskoalle.
Beide teams spelen wedstrijden in een recreatieve dorpencompetitie. De heren spelen tegen heren- en gemengde teams, welke uit de nabije omgeving komen. De afgelopen jaren hebben ze deze competitie met een kampioenschap kunnen bezegelen.
Het damesteam heeft de afgelopen jaren gespeeld in de OVK wat staat voor de Onderlinge Volleybal Kompetitie. Daarin speelden ze per wedstrijd 7 sets op een avond met een gezellige koffie- of theepauze ertussenin.
Sinds dit jaar is besloten dat ook het damesteam gaat meespelen in de recreatieve competitie in de nabije omgeving. De uit wedstrijden zijn op de trainingsavond van de tegenstander. De thuiswedstrijden spelen de heren op de trainingsavond(woensdag). De dames spelen de thuiswedstrijden op de maandagavond. Tijdens deze wedstrijden spelen we 3 sets per avond.
De training bestaat uit warmdraaien met wat rekken en strekken. Daarna spelen we een aantal sets in gemengde teams. Het zijn ontzettend gezellige avonden. Naast veel sportplezier wordt er ook veel gelachen. Sommige leden gaan na de training gezellig nog wat drinken in Café bar de Welp. Café Bar de Welp en Technisch bedrijf Electra zijn al jaren onze trouwe sponsoren.
Mocht je interesse hebben in recreatief volleyballen en wil je graag een keer meetrainen of wil je lid worden, dan ben je van harte welkom. Je kunt dan gewoon vanaf 7 september 2022 op de woensdagavond langskomen (behalve de schoolvakanties).
Heb je vragen over een keer meetrainen of lid worden, dan kun je je richten tot het bestuur via Bestuurstanfries@outlook.com
Misschien tot ziens,
Jos Bergsma, Johan Bleeker en Edith Zijlstra